Kayserispor'a yan bakılmıyor!

Kayseri Hasan Ali Kilci U12 Ligi'nde Kayserispor, fırtınası esmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım, Kayseri Şekerspor'a fark attı. Maçın detayları ve golleri Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'a yan bakılmıyor!

Kayserispor U12'ye yan bakılmıyor. Sarı-Kırmızılı takımın son kurbanı Kayseri Şekerspor oldu. Kayserispor, güçle rakibini 5 golle geçti. Sarı-Kırmızılı takım, Şekerspor'u 5-1 gibi farklı bir skor ile mağlup ederek, 3 puan daha hanesine yazdırdı. 

Kayserispor rakibini gol yağmuruna tuttu

Kayseri Hasan Ali Kilci U12 Ligi'nde Kayserispor, maça hızlı başladı. Sarı-Kırmızılı takım, etkileyici futbolunu golle süsledi. Kayserispor, maçın henüz 3. dakikasında Uras Ömer Tunç ile gol buldu. Kayseri Şekerspor'u karşısında şov yapan Sarı-Kırmızılılara galibiyeti getiren golleri; 3. dakika: Uras Ömer Tunç, 20. dakika: Mert Güneş, 30. dakika: Göktuğ Arıkan, 35. dakika: Mert Emin Elmas ve 45. dakika: Emirhan Yılmaz attı.

Kayserispor, ilk yarıdaki etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdürdü. Kayseri Şekerspor, maçın sonlarına doğru bir gol bulsa da bu, mağlubiyeti engellemedi. Bu galibiyetle Kayserispor, U12 Ligi'nde iddiasını sürdürdü., Maç bitiminde Kayserispor'da büyük sevinç yaşanırken, Kayseri Şekerspor'da da üzüntü hakimdi.