Kayserililer dikkat! Meteoroloji toz taşınım uyarısı verdi!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserililer dikkat! Meteoroloji toz taşınım uyarısı verdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta ve kentimizde sağanak yağışlı havalar devam ediyor. Hava sıcaklığı hissedilir derecede düşen bu günlerde Meteorolojiden alınan verilere göre bugün az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren toz taşınımı bekleniyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 25 derece, en düşük sıcaklık ise 5 derece olacak.

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Sivas çevreleri ile Yozgat'ın doğu kesimlerinin hafif ve yerel olmak üzere, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredeceği bekleniyor.Rüzgar güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Toz Taşınım Uyarısı: Akşam saatlerinden itibaren bölge genelinde toz taşınımı hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kayserililer dikkat! Meteoroloji toz taşınım uyarısı verdi!