Kayserili yeni Başkan, Bakan'ın kapısını çaldı!

Kayseri'nin Develi ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimde Başkan seçilen Adem Şengül, çalışmalara hızlı başladı. Şengül, Ankara'ya giderek Bakan ziyareti gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili yeni Başkan, Bakan'ın kapısını çaldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi İlçe Belediye Başkanı Adem Şengül, Ankara'ya giderek bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Şengül, Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak'ı da ziyaret etti. Şegül'e, AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Toker de eşlik etti. Başkan Şengül'ün, Bakan'ı ilçeye yapılmasını planladığı spor yatırımları için ziyaret ettiği ifade edildi. Bu konuda önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişme yani Başkan'ın Bakan'ı hangi projeye destek için ziyaret ettiği merak konusu oldu. 

İstişarede bulunuldu

Ziyaret sonrası Develi Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Belediye Başkanımız Adem Şengül ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Toker Ankara ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek ilçemize yapılacak spor yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundular.