Kayserili yarışmacı programa damga vurdu

Atv'nin yeni yarışması Alan'a Kayserili Gizem Gürler damga vurdu. Gürler, tüm rakipleri eleyerek ödülün sahibi oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili yarışmacı programa damga vurdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca’nın sunumuyla ekranlara gelen Atv’nin yeni yarışması 'Alan' dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Alanında uzman 100 kişinin yarıştığı büyük ödüllü yarışmaya Kayserili Gizem Güler damga vurdu. Güler, rakiplerini eleyerek 100 bin TL’nin sahibi oldu. 

Kayserili yarışmacı programa damga vurdu

Üniversitenin, Bankacılık Ve Finans, Okul Öncesi Öğretmenliği, Adalet bölümlerinden mezun olan ve şuan bankacı olarak çalışan Gizem Gürler, Kayseri Olay haber merkezimize özel açıklamalarda bulundu. Daha önce yine ATV ekranlarında yayınlanan ve ünlü oyuncu Kenan İmizalioğlu2nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına başvurduğunu söyleyen Gürler, tüm mülakatları geçtiğini fakat yarışmanın sezon finali yapması dolayısıyla katılamadığını söyledi. Gürler daha sonra 'Alan' yarışması için çağırdıklarını ve oraya katıldığını ifade etti. Kayseri Mutfağını temsil eden Gürler, 1 milyon TL için yarışacak. 

Kayserili yarışmacı programa damga vurdu

Alan nasıl bir yarışma?

Yeni nesil bilgi yarışması Alan, bilgi ve strateji yarışması. Alan’da 100 yarışmacı, 100 ayrı kategoride yarışıyor. Yarışmacıların her biri kendi bilgi alanını temsil eden 100 eşit kareye bölünmüş dev bir LED zemin üzerinde yer alacak. Bilgiye dayalı soru düelloları ile rakipler karşı karşıya geliyor.

Alan yarışmasında amaç, soruları doğru cevaplayarak tüm alanı kendisine katıp; en sonda büyük ödüle sahip olabilmek. Yarışmanın büyük ödülü ise 1 milyon TL olacak.
Rakiplerin yapacağı düelloda, her yarışmacının 45'er saniyesi var. Yarışmacılar ağırlıklı olarak görseldeki kişi veya nesneyi bilmeye çalışıyor. Doğru cevap verildiğinde sıra rakiplerine geçerken yanlış cevap verilirse doğru cevap verene kadar aynı görsel ekranda kalmaya devam ediyor. 

Yarışmacı eğer "Pas" derse süresinden 3 saniye eksiliyor ve yeni bir görsel ekrana geliyor. Süresi biten yarışmacı elenerek yarışmadan ayrılıyor. Başvurular, atv.com.tr adresinden gerçekleştirilebiliyor.