Kayserili şirket, ihracat performansıyla ödül aldı

Kayserili şirket, 2023 yılında Seramik Sağlık Gereçleri Kategorisinde en fazla ihracat yapan 3. firma ödülünü aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirket, ihracat performansıyla ödül aldı

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen 6. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, 28 Haziran 2024 tarihinde TİM-İstanbul’da gerçekleştirildi.

Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulhamit Akçay ve Tansu Kumru ile yönetim kurulu üyeleri, sektör temsilcileri ve basın mensupları törene yoğun ilgi gösterdi.

Törende, çimento, cam ve seramik sektörlerinin 2023 yılı ihracat verilerine göre yapılan değerlendirmeler sonucunda 44 firmaya toplam 74 ödül takdim edildi. Seramik Sağlık Gereçleri Kategorisinde en fazla ihracat yapan 3. firma ödülünü Kayserili şirket Turkuaz Seramik aldı.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde Turkuaz Seramik'e verilen "Seramik Sağlık Gereçleri Kategorisinde En Fazla İhracat Yapan 3. Firma" ödülü için teşekkürlerini dile getirdi.

Büyüksimitci "Şehrimizin güzide firmalarından Turkuaz Seramik, 2023 verilerine göre, Seramik Sağlık Gereçleri Kategorisinde en fazla ihracat yapan 3. firma ödülüne layık görüldü. Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanımız Sn. Abidin Özkaya'nın şahsında tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, şehrimizin üretim, istihdam ve ihracatına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.