Kayseri'ye soğuk hava geri geliyor

Kayseri ve çevresi, mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklarla tekrar karşı karşıya. Meteoroloji yetkilileri düşen hava sıcaklıklarına karşı vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri'ye soğuk hava geri geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlkbahar mevsiminin başlamasıyla birlikte yurt genelinde yükselen sıcaklıklar, yerini soğuk hava dalgasına bırakıyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan ılıman havanın ardından, Kayseri'de soğuk hava geri dönüyor. Sağanak yağışlar etkisini gösteriyor.

Kayseri'ye soğuk hava geri geliyor
Sağanak yağışın etkili olduğu şu günlerde, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Kayseri'ye soğuk hava dalgası geri geliyor. Hava sıcaklıklarının 7 derece düşmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının bugünden başlayarak azalması ve en düşük seviyeye pazar günü ulaşması bekleniyor. Pazar günü en düşük sıcaklığın 5 derece olması öngörülüyor.

Kayseri'ye soğuk hava geri geliyor

Önümüzdeki 5 günlük süreçte kentte gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.Mevsim normalleri civarında ve yer yer altında  seyreden hava sıcaklıklarının bugünden başlayarak azalması bekleniyor.Bugün 21 derece olan hava sıcaklığı yarın 17 derece cumartesi 19 derece Pazar günü 14 derece civarlarına düşecek. En düşük sıcaklıkların ise 5 derece olması bekleniyor. Rüzgarın ise hafif arada orta derecede esmesi bekleniyor.