Kayseri polisi bunları yapanı perişan ediyor

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından kamu huzurunu bozan araçlara yönelik denetimler yapıldı. Denetimler sonucunda 18.898 araç ve sürücü kontrol edildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri polisi bunları yapanı perişan ediyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından 20 Mart ile 26 Mart tarihleri arasında kamu huzurunu bozan araçlara yönelik denetimler yapıldı. Denetimler sonucunda 18.898 araç ve sürücü kontrol edildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri; kentte gerçekleştirilen denetimlerde abartılı egzoz, drift, yüksek ses ve müzik gibi kamu huzurunu bozan unsurlara karşı sıkı önlemler aldı. Denetimler sonucunda:

18 araç ve sürücüye abartılı egzoz kullanmaktan, 9 araç ve sürücüye yüksek sesle müzik dinlemekten, 124 araç ve sürücüye sürücü belgesiz araç kullanmaktan, 7 araç ve sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 3 araç ve sürücüye yönetmeliğe aykırı ışık kullanmaktan, ve 3 araç ve sürücüye drift yapmaktan dolayı işlem yapıldı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, bu tür denetimlerin devam edeceğini ve kamu huzurunun sağlanması için gereken her türlü tedbirin alınacağını belirtti.