Kayseri'nin o ilçesinde toplandılar! Vali de gitti

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kayseri motor Kulübü üyeleriyle birlikte İncesu'da düzenlenen programa katıldı. Burada konuşan Vali çiçek, 'Kayseri adından daha çok söz ettirecek' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin o ilçesinde toplandılar! Vali de gitti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Motor Kulübü (KMK) üyeleri ile birlikte İncesu’da düzenlenen Zipline Adrenalin Merkezi ve Merzifonlu Karamustafapaşa Kervansaray ziyaret programına katıldı. Programda, İncesu Kaymakamı Mustafa Çolak, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, il protokolü, Kayseri Motosiklet Sporları Kulübü Başkanı Metin Tek ve KMK grubu üyeleri yer aldı. 

Kayseri'nin o ilçesinde toplandılar! Vali de gitti

‘Şehrin kendi evlatları elini taşın altına koydu’

Programda birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. KMK grubu üyeleri zipline heyecanını dorukta yaşarken bölgede bulunan turistlik alanları da gezi. Programda konuşan Vali Çiçek, KMK üyelerinin şehrin tanıtımı için ellerini taşın altına koyduklarını söyledi. Çiçek, “Muhteşem bir memlekette yaşıyoruz. Muhteşem Erciyes Dağı’mız, muazzam bir tarihimiz, kültürümüz, ilçelerimizde yer alan tarihi eserler aranan ne varsa bu şehirde var. İşte bu şehrin kendi evlatları da ellerini taşın altına koyup şehirlerinin tanıtımını kendileri yapmak için yola çıkmışlar. Bugün Kayseri Motor Kulübü üyeleri hem şehrin tanıtımını yapmak hem de şehrimizin gözbebeği olan İncesu’da bugün.” dedi. 

Kayseri'nin o ilçesinde toplandılar! Vali de gitti

‘Kayseri’yi Türkiye’ye duyuracağız’

Bölgenin adeta bir açık hava müzesi olduğunun altını çizen Çiçek, “Kervansarayımız yanında inanılmaz Arasta Çarşımız onun hemen yanında muhteşem camimiz yanındaki hamamımız tam bir açık hava müzesi gibi. Bu şehrin tanıtımı kendi evlatları ellerini taşın altına koyarak yapacaklar. Sosyal medyada tanıtacaklar, birbirlerine anlatarak tanıtacaklar ama biz bu muhteşem cennet gibi Kayseri’mizi Türkiye’de her yere duyuracağız. Ben buradaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kayseri adından daha çok söz ettirecek.” diye konuştu. 

Kayseri'nin o ilçesinde toplandılar! Vali de gitti