Kayseri'nin de aralarında olduğu 26 ilde DEAŞ'a büyük darbe

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Kayseri'nin de bulunduğu, 26 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Gürz-4 Operasyonları'nda 99 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'nin de aralarında olduğu 26 ilde DEAŞ'a büyük darbe
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X sosyal medya hesabından, aralarında Kayseri7nin de bulunduğu 26 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik, son 3 günde düzenlenen 'Gürz-4 Operasyonları'nda 99 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 
‘Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek. 
Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Elazığ, İstanbul, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri, Manisa, Gaziantep, Adana, Ankara, Bingöl, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun ve Yalova'da DEAŞ terör örgütüne yönelik "GÜRZ-4" operasyonları düzenlendi.
Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle…’