Kayseri kavruluyor Meteoroloji uyarıyor! Bu saatlerde dışarı çıkmayın!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri kavruluyor Meteoroloji uyarıyor! Bu saatlerde dışarı çıkmayın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Kayseri  ve ilçelerinde hava sıcaklığı nasıl olacak?  Kavurucu sıcaklar devam edecek mi?  Vatandaşların merak ettiği bu soruların cevabını Meteoroloji açıkladı.

Hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren artarak, hafta ortasına kadar 6 ile 10 derece mevsim normalleri üzerine çıkması bekleniyor. Meteoroloji 20 Haziran'a ilişkin hava durumu raporunu paylaştı.

Meteorolojiden alınan verilere göre bugün Kayseri'de az bulutlu ve açık  geçmesi bekleniyor.  Kayseri'de en yüksek sıcaklık 36 derece, en düşük sıcaklık ise 15 derece olması bekleniyor. 

Bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

Rüzgar

Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Yüksek Sıcaklık Uyarısı

Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kayseri kavruluyor Meteoroloji uyarıyor! Bu saatlerde dışarı çıkmayın!