Kayseri'de yüzlerce kişi yakalandı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalar sürerken son bir haftada neler yapıldığı paylaşıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de yüzlerce kişi yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kentin huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 9-16 Haziran tarihleri arasında ekipleri müdahale ettiği olay ve operasyonları paylaştı. 

İşte Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir haftalık faaliyet raporu: 

- Terör örgütü soruşturmaları kapsamında 4 şahsa yasal işlem yapıldı.
- 90 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek, 6 adet kurusıkı tabanca, 3 adet dışı bıçak, 110 adet fişek ele geçirildi. 
- 90 bin dal makaron, 380 adet sökülmüş TAPDK bandrollü, 30 kg kaçak tütün ele geçirildi. Aranan şahıslar kapsamında 6 şüpheli yakalandı. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 4 olay kapsamında 12 şahıs hakkında gerekli yasak işlemler yapılmış olup şahıslar adli makamlara sevk edildi. 
- Toplam 202 yıl 6 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 174 şahıs yakalanmış, 59 şahıs adli makamlarca tutuklandı. 
- 33 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış, 51 şüpheli yakalanmış ve 32 şüpheli adli makamlarca tutuklanmıştır. Hırsızlık malı olan 4 milyon 100 bin TL değerindeki malzemeler ele geçirilmiş, tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi. 
- 195,35 gram narkotik madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. 33 şahıs yakalanmıştır. 6 şahıs tutuklandı. 

Kayseri'de yüzlerce kişi yakalandı

Emniyet tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğin sağlanması için yürüttüğümüz mücadele aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir.” denildi.