Kartal Yılmaz Kayserispor'a dönecek mi?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Kartal Yılmaz'ı yeniden kadroya katmayı hedefliyor. Kartal Yılmaz'ın geleceği, Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un hazırlık maçlarındaki değerlendirmesine bağlı olacağı ileri sürüldü. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kartal Yılmaz Kayserispor'a dönecek mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Kartal Yılmaz'ı geri getirmek için kolları sıvadı. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Türkiye’nin en iyi ikinci yerli pasörü aynı zamanda en iyi ikili mücadelelerde top kapan oyuncusu olan Kartal Yılmaz’ın adı gündemden düşmüyor. Başkan Çamlı, Kartal'ı tekrar kadroya katmak için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon sonunda Beşiktaş’a geri dönen Yılmaz, Kayserispor’a sosyal medya üzerinden veda etmişti. Ancak, Başkan Çamlı transfer yasağı nedeniyle geçtiğimiz sezonki kadro bütünlüğünü koruma planları yaparken, Kartal Yılmaz’ı tekrar takıma kazandırmayı amaçlıyor.

Kartal Yılmaz Kayserispor'a dönecek mi?

Kararı Giovanni van Bronckhorst verecek

Başkan Ali Çamlı’nın, Kartal Yılmaz ısrarı sürürken, Lionel Carole için de benzer bir girişimde bulunduğu öğrenildi. Kartal Yılmaz, geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig’de 25 maça çıkarak önemli bir performans sergiledi. 23 yaşındaki oyuncunun yeni sezonda Beşiktaş’ın kadrosunda yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat, Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un, Kartal’ı hazırlık maçlarındaki performansına göre değerlendireceği ifade edildi.

Kartal Yılmaz Kayserispor'a dönecek mi?

Kariyerinin en parlak dönemini Kayseri'de yaşadı

Kayserispor’da geçtiğimiz sezon kariyerinin en parlak dönemini geçiren Kartal Yılmaz’ın durumu, önümüzdeki ay netlik kazanacak. Başkan Ali Çamlı, Beşiktaş’ın oyuncusu olan Yılmaz için resmi teklif hazırlığında bulunduğu öğrenildi. Kartal, Kayserispor'da gol atamazken, özellikle savunmada büyük katkı sağlamıştı.