Hayırsever Ağıl, elektromiyografi cihazı bağışladı

Hayırsever Vergi Ağıl, ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı'na iki kanallı EMG cihazı bağışladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Hayırsever Ağıl, elektromiyografi cihazı bağışladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hayırsever Vergi Ağıl, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı'na iki kanallı EMG (Elektromiyografi) cihazı bağışladı.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, bu önemli katkı için Hayırsever Vergi Ağıl'a teşekkürlerini sunarak, cihazın hayırlara ve güzel hizmetlere vesile olmasını diledi.

Hayırsever Ağıl, elektromiyografi cihazı bağışladı

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canpolat da süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Niyet hayır, akıbet hayır. Bu bağış, umut ediyoruz ki kurumumuza değer katacak ve ihtiyaç sahiplerine hizmet verecektir. Hayırseverimizin fedakarlığına şahit oldum, kendisine minnettarız." şeklinde konuştu.

Hayırsever Ağıl, elektromiyografi cihazı bağışladı

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Altun, Hayırsever Vergi Ağıl'a teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca açılış kurdelesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar, Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canpolat ve Hayırsever Vergi Ağıl ile birlikte kesildi.