Geçtiğimiz hafta oradaydı! AK Partili vekil o ülkeyi kutladı

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği ve gezdiği ülkenin Bağımsızlık Günü'nü kutladı. Özsoy, 'Ortak tarihimiz ve kültürel bağlarımızla yoğrulmuş güçlü dostluğumuzun günde güne daha da pekiştiğini ve aratarak devam edeceğini ümit ediyorum' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Geçtiğimiz hafta oradaydı! AK Partili vekil o ülkeyi kutladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, geçtiğimiz hafta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte yurt dışına gitti. Özbekistan'a giden ve bazı ziyaretler gerçekleştiren Özsoy, 'Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, TİKA Başkanı Sayın Serkan Kayalar ve heyetimiz ile birlikte Dost ülke Özbekistan’ın İlim İrfan merkezi Buhara şehrinin tarihî ve turistik merkezlerinde incelemelerde bulunduk' şeklinde konuştu. Özsoy, ülkede ziyaret ettikleri yerleri de paylaşarak, 'Bahouddin Nakşibend Türbesi, Labi Hovuz Kompleksi, Mirzo Uluğbek ve Abdülazizhan Medresesi, Poyi Kalon Kompleksi ve Ark Kalesi’ni ziyaret ettik' dedi.

Özsoy'dan

Özbekistanlıları tebrik etti

Diğer yandan Özsoy,  Orta Asya'da bulunan Özbekistan’ın Bağımsızlık Günü'nü kutlamayı da ihmal etmedi. Özsoy, 'Dost ve kardeş ülke Özbekistan’ın 1 Eylül Bağımsızlık Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ortak tarihimiz ve kültürel bağlarımızla yoğrulmuş güçlü dostluğumuzun günde güne daha da pekiştiğini ve aratarak devam edeceğini ümit ediyor, tüm Özbek kardeşlerimize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum' diye konuştu.