Ette düşüş bu hafta da devam etti!

Ulusal Kırmızı Et Konseyi'nin haftalık olarak yayınladığı karkas yağsız dana kesim ve karkas yağsız kuzu kesim et fiyatlarında bu hafta da düşüş yaşandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Ette düşüş bu hafta da devam etti!

Yağsız karkas et kesim fiyatlarındaki yükseliş geçtiğimiz mart ayının son haftası başlamış nisan ayının son haftasına kadar devam etmişti. Geçtiğimiz hafta yükselişi son bularak düşüşe geçen yağsız karkas et kesim fiyatları bu hafta da düşüşe devam etti.

Ette düşüş bu haftada devam etti!

Ulusal Kırmızı Et Konseyi'nin haftalık olarak yayınladığı karkas yağsız dana kesim ve karkas yağsız kuzu kesim et fiyatlarında bu hafta da düşüş yaşandı.

Ulusal Kırmızı Et Konseyi'nin kombinelerden ve kesimhanelerden aldığı ve yayınladığı haftalık raporuna göre İç Anadolu Bölgesi'nde ortalama karkas et kesim fiyatları yağsız dana etinin kilosunda 4.29 TL düşerken karkas yağsız kuzu etinin kilosunda 9.3 TL'lik düşüş yaşandı.

Ette düşüş bu haftada devam etti!

Yayınlanan raporda ESK hariç İç Anadolu Bölgesi'nde ortalama karkas yağsız dana etinin kilogram kesim fiyatı 355 TL'den 350 TL'ye düşerken karkas yağsız kuzu etinin kilogram kesim fiyatı 415.80 TL'den 405 TL'le geriledi. İç Anadolu Bölgesi'nde karkas et kesim fiyatının bölge ortalaması ise karkas yağsız dana etinin kilogram kesim fiyatı 344.29 TL'den 340 TL'ye gerilerken karkas yağsız kuzu etinin kilogram kesim fiyatı 396.40 TL'den 387.14 TL'ye geriledi.

Ette düşüş bu haftada devam etti!