Baki Ersoy'dan şok iddia! Ersoy kime kızdı?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Baki Ersoy'dan şok iddia! Ersoy kime kızdı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinin en hareketli geçen adreslerinden birisi olan Pınarbaşı ilçesi Kayseri gündeminden düşmüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kıyasıya yarıştığı ilçede 2 Haziran’da yeniden seçime gidilecek.

Seçim öncesi açıklamalar ise peş peşe geliyor. Pınarbaşı seçimini yakından takip eden MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yaptığı paylaşımla dikkat çeken iddialarda bulundu. Milletvekili Ersoy kime kızdı? 

Avşarlara yönelik hareketler edildiğini duyduğunu söyleyen Ersoy, “Uyarıyorum” dedi. Ersoy açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Avşarlara yönelik her gittiği yerde ‘Beni Avşarların eline bırakmayın’ diyerek hakaretler eden şahsı uyarıyorum.(Gittiği yer belli, söylediği şahıslar belli,)

Avşarlar bu büyük milletin tertemiz evlatlarıdır. Bizim için Avşarıyla, Çerkesiyle, Muhaciriyle, Kürdüyle ve Türkmeniyle herkes büyük Türk Milletinin asil bir mensubudur. Ayırmadan, ayrıştırmadan Allah’ın izniyle Pınarbaşılı aziz hemşerilerimiz Pınarbaşı’mızı sizin bozuk zihniyetinize teslim etmeyecektir ve Cumhur ittifakının adayı Menduh Uzunluğu’na destek verecektir.”