Ersoy'dan Özel'e Pınarbaşı yanıtı: Asıl ben sizi uyarıyorum

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP'li isme yönelik silahlı saldırının ardından sert açıklamalarında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan aynı sertlikte yanıt gecikmedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan Özel'e Pınarbaşı yanıtı: Asıl ben sizi uyarıyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda Pınarbaşı’nın CHP Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır saldırıya uğramıştı. Önce darp edilen ardından silahla bacağından vurulan Bahadır’ın hastanede tedavisi sürerken CHP Genel Başkanı Özgür Özel sert açıklamalarda bulunmuştu.

'Bir kez daha uyarıyorum' diyen Özel, 31 Mart seçimleri sırasında yaşanan olayları hatırlamış ve 'Bu kez de bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar. Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir'  ifadelerine yer vermişti. 

Ersoy'dan Özel'e Pınarbaşı yanıtı: Asıl ben sizi uyarıyorum

Özel’in bu sözlerine yanıt MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan geldi. Genel Başkan Özel’e ‘Doğruları lütfen görün’ diyen Ersoy açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

“Özgür bey yenilenen seçimler hukuki bir süreçti ve tekrarlandı, sonuçlandı.
Ancak Pınarbaşı Belediye Başkanımızın engelinden dolayı, bana göre tüm engelli vatandaşlarımızla alay ederek alkış tutan partilileriniz eşliğinde oyun oynayarak aciz kelimesinin tam karşılığını sergileyen engeli bana göre beyninde bulunan zihniyete neden hiç atıfta bulunmadınız?

Daha önce CHP Kayseri İl Başkanı’nın oğlunun intihar ettiği gece (Kardeşimizin mekanı cennet olsun. Taziyesinde bulundum, aile konularına girmeyeceğim için beni suçlayan aciz ve engelli zihniyetler için yazıyorum) yine şahsımı hedef gösteren, olay gecesi ‘İyi araştırın Baki Ersoy yaptırmış olabilir’ diyebilen alçak müptezellere, konunun sebep ve sonuçları ortada, siz kimi neden suçluyorsunuz demediniz?

Dün gece hastane koridorlarında yine şahsımı hedef gösteren aciz ve engelli zihniyetlere karşı ‘Ağabeyi ile alakalı 31 Mart gecesi yapılan ağabeyinin engeli ile alay eden şahsa tasvip etmediğimiz davranışı sergileyen kişinin yaptığı ağır tahrike dayalıdır, muhtemelen ağabeyinin dahi haberi yoktur ve bunun azmettirmekle ne alakası var?’ diyemediniz?
Özgür Bey köklü bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı olmanız nedeniyle daha doğru bilgi ve belgeler üzerinden hareket etmenizi tavsiye ediyorum.
Asıl ben sizi uyarıyorum, sürekli boşa düşen müptezellerin iddiaları üzerinden açıklama yapmak yerine konuların içerikleri, sebep ve sonuçları üzerinden doğruları lütfen görün. Yoksa sizde bu boşluklara sürekli düşmek zorunda kalacaksınız ki maalesef düşüyorsunuz.

Acizlik iftira atmaktır, en büyük acizlik ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır.”

Ersoy'dan Özel'e Pınarbaşı yanıtı: Asıl ben sizi uyarıyorum