Erciyes Üniversitesi personel alım sonuçlarını açıkladı!

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) personel alım sonuçlarını açıkladı. Adayların en geç 05 Nisan 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi personel alım sonuçlarını açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 01 Şubat 2024 tarihli 4/b sözleşmeli personel alım ilanı yedek aday yerleştirme sonuçlarıı açıkladı. Üniversite Rektörlüğüne bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel ve özgelir bütçesinden karşılanmak üzere sözleşmeli 'Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' gereğince sözleşmeli personel alım ilanına dair Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden alınan başvuruların incelendiği ve en yüksek KPSS puanı alan adaydan başlamak üzere ilgili pozisyon sayısı kadar asıl ve bir katı kadar yedek aday belirlendiği dile getirildi. 

Diğer yandan adayların en geç 05 Nisan 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. 

İşte Erciyes Üniversitesi'ndeki personel alımıyla ilgili tüm detaylar;

Erciyes Üniversitesi personel alım sonuçlarını açıkladı!