Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Darısı Aysima'nın başına

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Bursa örnrği vererek, Kayseri'de bir süre önce yaptığı seslenişi hatırlattı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Darısı Aysima'nın başına
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bursa'da SMA Tip-1 hastası 3 yaşındaki Havvanur Koca’nın tedavisi için gerekli olan 1 milyon 880 bin dolara ulaşıldı. 2,5 yıl önce başlatılan yardım kampanyasında mutlu sona ulaşıldı. Kampanyada gerekli olan 63 milyon lira toplandı. Havvanur’un, destekçileri bu durumu pembe balonları evinin önünde uçurarak kutladı. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Darısı Aysima'nın başına

Ertekin, SMA hastası Aysima çağrısını sürdürüyor

Bursa’da yaşanan bu gelişmeyi paylaşan Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, tıpkı Havvanur gibi SMA 1 Tip hastası olan Aysima bebek çağrısını sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde Kayseri protokolüne ve holding çalışanlarına seslenen Ertekin, Havvanur’la ilgili yaşanan gelişmeyi paylaşarak, ‘Darısı Aysima’nın başına’ ifadelerini kullandı. Ertekin, Kayseri Valiliği izniyle başlatılan yardım kampanyası için bir kez daha çağrı yaptı. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Darısı Aysima'nın başınaErciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Darısı Aysima'nın başına