En kalabalık 4'üncü ilçenin ulaşımı masaya yatırıldı

Kayseri'nin en kalabalık ilçelerinden biri olan Develi'nin ulaşım imkanları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bir toplantıda ele alındı. Detaylar Kayseri Olay'da

En kalabalık 4'üncü ilçenin ulaşımı masaya yatırıldı

Kayseri'nin en kalabalık ilçelerinden biri olan Develi'nin ulaşım imkanları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bir toplantıda ele alındı. Toplantıya Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Develi-Kayseri Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Serkan Turan, Develi Şoförler Odası Başkanı Mevlana Savaş, Develi Şehir İçi Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Hasan Yıldırım ve Develi Mahalleri Taşıma Kooperatifi Başkanı Mustafa Güllü katıldı.

En kalabalık 4'üncü ilçenin ulaşımı masaya yatırıldı

Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan değerlendirme toplantısında, Develi'nin ulaşım altyapısının iyileştirilmesi için atılacak adımlar konuşuldu. Başkan Büyükkılıç, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Develimizin ulaşım imkanlarını daha da geliştirmek adına yapacağımız çalışmalarla ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik" dedi.

Toplantıda, Develi'nin ulaşım sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Yapılan değerlendirmeler, ilçedeki ulaşım sisteminin daha verimli hale getirilmesi ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yapılacak çalışmaları kapsıyor.