Eczaneye gidecekler dikkat! Arefe günü eczaneler açık mı?

Kurban Bayramı nedeniyle eczaneler nasıl hizmet verecek? Arefe günü çalışma saatleri nasıl olacak? Bu konuda Eczacılar Odası'ndan açıklama geldi. İşte Eczacılar Odası yönetiminin Arefe Günü kararı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Eczaneye gidecekler dikkat! Arefe günü eczaneler açık mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre önce yaptığı açıklamada idari izin kapsamında perşembe ve cuma günlerini de bayram tatiline eklenerek, Kurban Bayramı'nda 9 günlük tatil imkanı sağlandığını ifade etmişti. Bayram tatili konusunda alınan kararın ardından Eczanelerin çalışma saatleri ile ilgili de düzenleme yapıldı. 12'nci Bölge Kayseri Eczacı Odası yönetiminde Kurban Bayrmaı nedeniyle açıklama geldi.

Eczaneye gidecekler dikkat! Arefe günü eczaneler açık mı?

Arefe Günü çalışma nasıl olacak?

Açıklamada Arefe Günü'nün, alınan karar doğrultusunda tam gün tatil ilan edildiği ifade eidldi. Buna göre Arefe Günü'nde Eczaneler kapalı olacak ve nöbetçi Eczaneler hizmet verecek. İlçelerde de bölge temsiciklerinin aldığı karar uygulanacak.

Kayseri Eczacılar Odası'ndan açıklama

İşte Eczacı Odası'ndan konuyla ilgili olarak yapılan o açıklama '15 Haziran 2024 Cumartesi günü Kurban Bayramı Arefesi Yönetim Kurulu kararı ile tam gün tatil ilan edilmiş olup, ana nöbet cetvelinde bulunan nöbetçi eczanelerimiz hizmet verecektir. İlçeler için bölge temsilciliklerinin yapmış olduğu mesai düzeni geçerlidir' ifadeleri kullandıldı.