Dikkat saat 13.30'dan sonra hesaplara para yatırılacak

Emekliler için merakla beklenen gün geldi. 8 Mayıs saat 13.30 itibarıyla emeklilerin hesaplarına para yatırılacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Dikkat saat 13.30'dan sonra hesaplara para yatırılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaşayan binlerce emekliyi heyecanlandıran haber geldi. 8 Mayıs saat 13.30 itibarıyla emeklilerin hesaplarına 12 bin 300 TL yatırılacağı duyuruldu. Halk TV’de yer alan habere göre, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, bu özel avantajdan yararlanmak isteyen emeklilere 12 bin 300 TL nakit avans başvurusu imkanı sunuyor. 

Bu çerçevede Ziraat Bankası nakit avans için başvuru sürecini başlattı. Emekli vatandaşlar, Ziraat internet bankacılığı yada  Ziraat Bankası şubelerine giderek kolayca başvuru yapabilecek. Başvurunun ardından belirtilen tarih olan 8 Mayıs saat 13.30’dan sonra hesaplarına yatırılacak olan bu miktar, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına büyük ölçüde katkı sağlayacak.

Yine Vakıfbank’a başvuru yapmakta çok kolay. Emekliler vakifbank nakit avanstan yararlanmak için mobil uygulama yada şubelerde kolayca başvuruda bulunabilecek. Bu sayede emekliler, beklenen nakit desteğe kısa sürede ulaşabilecek.

Kayseri'de yaşayan emeklilerin de maddi yükünü bir nebze azaltacak olan bu destek bugün önemli bir gün.  Özellikle de beklenen tarih olan 8 Mayıs saat 13:30'dan sonra hesaplara yatırılacak olan 12 bin 300 TL, birçok emeklinin yüzünü güldürecek.