'Demir Ağa' Erciyes havası aldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 'Demir Ağa' rolüyle beğeni toplayan Kayserili sanatçı Murat Ünalmış, Erciyes havası aldı. Ünlü oyuncu Ünalmış kuzeni ile birlikte Erciyes pozu verdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

'Demir Ağa' Erciyes havası aldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Televizyon dizilerinin aranan yüzleri arasında yer alan Kayserili ünlü sanatçı Murat Ünalmış, memleket özlemi gideriyor. Kayseri'ye gelen Ünalmış, bazı ziyaretler gerçekleştirip, ailesi ve akrabaları ile hasret giderirken, aynı zamanda şehir turu da atıyor. Önceki gün bir cafede görülen Ünalmışl, bu kez de Erciyes Dağı'nda objektiflere takıldı.

 Aslen Kayseri Tomarzalı olan sinema ve dizi oyuncusu Murat Ünalmış, kuzeni olan aynı zamanda CHP İl yöneticisi Avukat Niyazi Ünalmış’la Erciyes'e çıkarak dağ havası aldı. 

'Demir Ağa' Erciyes havası aldı!

Murat Ağamla Erciyes Dağı havası

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Demir'i olarak hafızalara kazınan 42 yaşındaki başarılı oyuncunun Erciyes pozu da dikkat çekti. Diğer yandan Niyazi Ünalmış o anları 'Murat Ağamla bu güzel gece de Erciyes Dağı havası aldık. Hava süper, kar güzel yağıyor' ifadeleyile paylaştı.