CHP Lideri Özgür Özel'den sert Pınarbaşı mesajı: Bir kez daha uyarıyorum!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Pınarbaşı İlçesinde CHP'li Şerafettin Bahadır'a yönelik silahlı saldırının ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP Lideri Özgür Özel'den sert Pınarbaşı mesajı: Bir kez daha uyarıyorum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesinde CHP'li Şerafettin Bahadır'a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından sert ifadeler kullandı. 

'Bu yaptıkları acizlik'

'Bir kez daha uyarıyorum' diyen Özel, 31 Mart seçimleri sırasında yaşanan olayları hatırlattı. Özel, 'Bu kez de bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar. Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir'  ifadelerini kullandı. 

CHP Lideri Özgür Özel'den sert Pınarbaşı mesajı: Bir kez daha uyarıyorum!

CHP Lideri Özgür Özel, 'Kayseri Pınarbaşı’nda 31 Mart’taki seçim sonucunu hazmedemeyip, hakimleri tehdit edip, küfür ve hakaretler ederek seçimi haksız yere tekrar ettiren anlayış, yenilenen seçimde halktan bir kez daha aynı cevabı aldı. Ancak bu cevabı hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, bu kez de suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar.

Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Gereken adımları bu geceden itibaren atmaya başladık.

Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir.' dedi.