CHP Lideri Özel'den MHP'ye Kayseri Pınarbaşı telefonu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'den, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) Kayseri Pınarbaşı telefonu! Özel, bu konuda partisinin Grup Başkanvekilinden, MHP'nin Grup Başkanvekiline telefon etmesini istediğini açıkladı. Peki telefonun amacı neydi? Detaylar Kayseri haber bülteni.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP Lideri Özel'den MHP'ye Kayseri Pınarbaşı telefonu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde CHP üyesi Şerafettin Bahadır’ın öldürülesiye dövüldükten sonra ayağından vurulması olayının yankıları sürüyor. Bahadır’ın, hastanedeki tedavisi devam ederken CHP’den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalar ise dikkat çekiyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu konuda çarpıcı bir detayı gündeme taşıdı. Özel, CHP’li Bahadır’a yönelik silahlı saldırı sonrası Grup Başkanvekilinden, MHP Grup Başkanvekiline telefonla acil ulaşmasını istediği öğrenildi.

CHP Lideri Özel'den MHP'ye Kayseri Pınarbaşı telefonu!

Dünya kadar hakaret ediyorlar. Bu gücü nereden alıyorlar?

Özel, ‘Kayseri’de bir seçimi kaba kuvvetle iptal ettirmeye uğraşanlar. Vatandaştan demokrasi tokadı yediler. Yine tokat yediler, hazmetmediler. Olmadık işler oluyor. Gerilim tırmanmasın. Ben MHP’nin Grup Başkanvekilini arattırmışım. ‘Devlet Bey ile konuşun bu gerilimi tırmandırmayalım. Karşı saldırı, hedef gösterme yok’ demişim. Adamlar dünya kadar hakaret ediyorlar. Bu gücü nereden alıyorlar? Bunların temizlenmesi lazım. Bu da Devlet Bey'e düşer’ ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Özel'den MHP'ye Kayseri Pınarbaşı telefonu!

‘2 isim var, 2 isimle ilgili iki şey var! Bu ikisinden bu parti yaka silkiyor’

‘Bunları siyasetten birilerinin temizlemesi lazım. Bu iş de Devlet Bey’e düşer’ diyen Özer, Kayseri Pınarbaşı saldırısının yanısıra bazı Gazetecilerin Sinan Ateş cinayeti ile ilgili haberleri ve açıklamaları nedeniyle hedef gösterilmesi ile ilgili olarak da yaşanan tartışmaları değerlendirdi. Özel, şunları söyledi: MHP'nin Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye bir kez daha sesleniyorum, bütün Türkiye’nin huzuru için bir kez daha sesleniyorum. Bu partinin içinde bazıları var. Biz genellemek de istemiyoruz, ama bu partinin bir evladı öldürülüyor. 2 isim var, o 2 isimle ilgili iki şey var. Bütün kamuoyu bu kişilerin de bilgisine başvurulmasını, bu kişilerle bağlantılı kişilerin sorgulamaya dahil edilmesini istiyor. Bu ikisinden bu parti yaka silkiyor. Her şeyin altından çıkıyorlar. Bu ikisinin durumu Türkiye’de vicdanları sızlatıyor. Dün Kayseri’de bir seçimi kaba kuvvetle iptal ettirmeye uğraşanlar. Vatandaştan demokrasi tokadı yediler. Yine tokat yediler, hazmetmediler. Olmadık işler oluyor. Gerilim tırmanmasın. Ben MHP’nin Grup Başkanvekilini arattırmışım. ‘Devlet Bey ile konuşun bu gerilimi tırmandırmayalım. Ben bizim tarafta intikam almak yok. Karşı saldırı, hedef gösterme yok’ demişim. Adamlar dünya kadar hakaret ediyorlar. Bu gücü nereden alıyorlar? Bunları bu siyasetten hakikaten birilerinin temizlemesi lazım. Bu da Devlet Bey’e düşer. MHP’nin tümünü o içerdeki bir odaktan ayrı değerlendiriyoruz. O odak normalleşmeye karşı. O odak çünkü normal bir Türkiye’de vücut bulamaz. Çünkü onlar siyasetçi değil başka bir şeyler' şeklinde konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ayrıca 'Bugün yargının, üstünden siyasetin el çekmesine ihtiyacı var. Gariban birinin üstüne gidiliyorsa sonuna kadar gidiyorlar. Arkası olan biriyse o taraflara doğru gidilmiyor’ dedi.