CHP Genel Başkanı Özel'in gündeminde Pınarbaşı saldırısı var!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya'da konuştu. Genel Başkan Özel'in gündeminde Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde dün akşam yaşanan saldırı vardı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP Genel Başkanı Özel'in gündeminde Pınarbaşı saldırısı var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gitti. Malatya’nın Yazıhan ilçesinde Halk Buluşması yapan Genel Başkan Özel’in gündeminde Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde dün akşam CHP’li Şerafettin Bahadır’a yönelik yapılan saldırı da vardı. 

‘Bu saldırı acizliktir, zavallılıktır’

Başkan Özel, Bahadır’ın eşi ve çocuğunun önünde sopayla dövülmesini bir kez daha sert bir dille eleştirdi. Kaba kuvvetle hiçbir şeyin çözülemeyeceğini söyleyen Özel, “Dün akşam maalesef Kayseri Pınarbaşı’da bir saldırı gerçekleşti. Partimizin belediye meclis üyesi adayı birinci yedeğimiz ağabeyimize kızının ve eşinin gözünün önünde 5 kişi sopalarla saldırıp beyin kanaması olacak kadar vurdular. Yere düştü, hareketsiz kaldı çekip dizlerinden vurdular. Neymiş Pınarbaşı’daki seçimmiş. Biz seçim gecesi söyledik seçim seçimde kaldı. Bundan sonra başkanımız bütün Pınarbaşı’yı kucaklayacak ve başkanımız bundan sonra bütün Pınarbaşı’nın başkanı olacak. Kimse üzülmesin kimse endişe etmesin dedik. Halen daha birileri gerilim yaratmak o gerilimden beslenmek istiyorlar. Halen daha birileri kaba kuvvetle bir şey yapacaklarını sanıyorlar. Savunmasız bir adama 5 kişi saldırmak ne güçtür, ne cesarettir, ne dirayettir, ne kabadayılıktır. Olsa olsa acizliktir, zavallılıktır.” dedi. 

‘Sopalarla saldırınca normalleşme olmaz’

Siyasette normalleşme istediklerini de aktaran Özel açıklamasını şu sözlerle noktaladı: Biz Türkiye’de siyasette normalleşme istiyoruz. Normalleşme demek normal davranmak demektir. Kurallara uygun davranmak demektir. Hukukun üstünlüğüne inanmak, anayasaya bağlı kalmak demektir. Seçimi kaybedince kabullenmek, tebrik etmek demektir. Sopalarla saldırınca normalleşme olmaz.