CEO Ertekin'den müjde: Artık iki yılda bir yapılacak

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, çalışanlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CEO Ertekin'den müjde: Artık iki yılda bir yapılacak

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, çalışanlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Ertekin, her üç yılda bir düzenlenen sünnet şölenlerinin, gelen talepler doğrultusunda artık iki yılda bir yapılacağını duyurdu. Bu yılki sünnet şöleni, Ağustos ayında gerçekleştirilecek. Konu hakkında şirketlerin İnsan Kaynakları müdürlükleri ve sendikalar, çalışanlara gerekli bilgilendirmeyi yapacak.

Ertekin, ayrıca Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya da dikkat çekti. CEO Ertekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Değerli mesai arkadaşlarım bu duyuru vesilesi ile sizlere ulaşmış iken, sizlerden çok önemli bir ricam olacak. Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek az önce sosyal medya hesabından aşağıdaki çağrıyı yaptı. Ben de valimizin aşağıya aldığım çağrısını buradan tekrar ediyorum. Maksatlı çevrelerin başlattığı provokatif eylemlerin içinde bulunarak güvenlik güçlerimizle karşı karşıya gelmeyin. Lütfen itidalli davranarak hiçbir menfur eylemin içinde bulunmayın.

'30.06.2024 tarihinde başlayan toplumsal olaylarda 21 emniyet personeli ve 1 itfaiye personeli yaralanmıştır.

Değerli Kayserili hemşehrilerimiz geçmişten bugüne ülkemizin güvenlik ve bekası noktasında adeta bir sigorta şehir olan Kayserimizin kıymetli vatandaşlarının maksatlı çevrelerin başlattığı provokatif eylemlerin içerisinde yer alarak güvenlik güçlerimize zorluk çıkarmasına ve hemşehrilerimizin huzurunu bozmalarına izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın itidalli davranarak hiçbir menfur eylemin içinde bulunmamalarını önemle rica ederiz”