Belediye hemen harekete geçti: İlçe temizlendi

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla kirlenen çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte edildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Belediye hemen harekete geçti: İlçe temizlendi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla oluşan yoğunluktan dolayı çöp ve atık sorunu yaşanmaması adına ekipler harekete geçmiş ve gece yarısına kadar çalışmalarını sürdürmüştür. Atıklara müdahale eden ekipleri çalışmalarını o kadarla da bırakmadı. 

Belediye harekete geçti! İlçe temizlendi

Temizlik işleri ekipleri bayramın ikinci gününde de tüm mahallelerdeki atıklar toplayarak, çöp konteynerleri yıkadı ve dezenfekte etti. Ayrıca konteyner, haşerelenme ve sineklenme sorununa karşı bakteri öldürücü ve koku giderici antibakteriyel ilaçlarla temizledi.

Belediye harekete geçti! İlçe temizlendi

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Bünyan Belediyesi ekiplerimiz Kurban Bayramı sonrası atık toplama noktalarına ve çöplere atılan atıkların kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için konteynerleri yıkayarak, haşerelenme ve sineklenme sorununa karşı bakteri öldürücü ve koku giderici antibakteriyel ilaçlarla temizledi.” 

Belediye harekete geçti! İlçe temizlendi