Başkan isyan etti: Düzeltilmezse fakülteye karşı dava açacağız

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akgün Ergül, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesinin ücret politikasına isyan etti. Başkan Ergül, konuya ilişkin yaptığı açıklamada hukuki yollara başvuracaklarını söyledi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkan isyan etti: Düzeltilmezse fakülteye karşı dava açacağız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akgün Ergül, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi hayvan hastanesi ile ilgili feryat etti.  Fakültenin ücret politikasına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Ergül, haksız bir rekabetin söz konusu olduğunun altını çizerken, meslektaşlarına rakip bir eğitim kurumu olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan isyan etti: Düzeltilmezse fakülteye karşı dava açacağız

‘Fakültenin kanun tanımazlığı açık ve net şekilde görülmektedir’

Gerekli yazışmaların daha önce yapıldığını fakat herhangi bir sonuç alınmadığını ifade eden Ergül, “Odamız olarak Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesinin ücret politikası ile ilgili gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. Daha önce fakülte ile yaptığımız yazışmalar ve karşılıklı diyaloglar hepinizin malumudur. Bu yazışmalarda fakültenin bu konu ile ilgili hatalı tutumları, kanun tanımazlığı açık ve net şekilde görülmektedir. Durumu son kez avukatımız aracılığı ile üniversite yönetim kuruluna yazılı talep dilekçesi ile bildirmiş bulunmaktayız.” dedi.

Başkan isyan etti: Düzeltilmezse fakülteye karşı dava açacağız

‘Klinisyen hekimleri yok sayan hocalarımıza karşı gerekli cevabı vereceğiz’

Durumun düzeltilmemesi halinde gerekli hukuki yollara başvuracaklarını da aktaran Ergül açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bu yazımıza gelecek cevaba istinaden fiyatlar düzeltilmez ise Fakülte ‘ye karşı dava açılacağını gerek hukuki yollarla, gerekse basın ve sosyal medya aracılığı ile hakkımızı arayacağımızı bilmenizi isterim.
Komik rakamlarla hizmet verip, biz klinisyen hekimleri yok sayan hocalarımıza karşı gerekli cevabı hep birlikte vereceğiz.”