Bahçeli'den emeklileri heyecanlandıran açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında emekli zamları için yeni bir teklifte bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bahçeli'den emeklileri heyecanlandıran açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm ülkede olduğu gibi Kayseri'deki emekli vatandaşlarda son yapılan emekli zammını yeterli bulmamışlardı. Emekli zammı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli emeklilere yapılan yüzde 25'lik zam ile alakalı grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den emeklileri heyecanlandıran açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında emekli maaşlarına yapılan yüzde 25’lik artış ile ilgili yeni bir teklifi gündeme getirerek; "Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Emeklilerimize verilen yüzde 25’lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir.”