Ankara'da dikkat çeken Kayseri buluşması! AK Parti ve CHP'nin eski isimleri buluştu

Kayserili isimlerin son günlerde yeni parti konularıyla gündeme geldiği Ankara'da dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. AK Partili ve CHP'li isimler bir araya geldi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen isimlerin buluşması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ankara'da dikkat çeken Kayseri buluşması! AK Parti ve CHP'nin eski isimleri buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bir dönem siyasete damga vuran iki isim Ankara’da buluştu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen, siyasete adeta veda eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanvekili ve aynı zamanda AK Parti Kayseri eski Milletvekili Sadık Yakut ile CHP Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık Ankara’da bir araya geldi. İkilinin buluşması dikkat çekti.

Yakut uzun süredir ortalarda görünmüyordu

Sadık Yakut, AK Parti'de önemli görevlerde bulunan bir isim. Uzun süredir de özellikle siyaset sahnesinde yer almıyor. Yakut'un uzun bir aranın ardından Arık'la objektiflere poz vermesi dikkat çekti. Ziyaretle ilgili olarak paylaşım yapan CHP Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık, ‘Önceki Dönem Meclis Başkanı Vekilimiz, Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Yakut abime nazik ziyaretleri için teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı.

Ankara'da dikkat çeken Kayseri buluşması! AK Parti ve CHP'nin eski isimleri buluştu

Sadık Yakut, AK Parti'de 21, 22, 23. ve 24'üncü dönem Kayseri Milletvekili görevlerinin yanısıra  22, 23 ve 24'üncü dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM9 Başkanvekilli olarak görev yaptı. Çetin Arık da Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 25, 26 ve 27'inci sönem Kayseri Milletvekili olarak görev yaptı. Arık, milletvekilliğinin sona ermesinin ardından şu an Ankara'da özel bir hastanede doktorluk yapıyor.