AK Parti Kayseri İl Başkanı değişiyor mu?

AK Parti'de gözler MYK'ya çevrildi. MYK'da yerel seçim sonuçları da masaya yatırılıyor. İddiaya göre en fazla oy kaybının yaşandığı illerde il yönetimlerinde değişimler yaşanabilir. AK Parti'nin en fazla oy kaybettiği iller arasında Kayseri'de var. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti Kayseri İl Başkanı değişiyor mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de gözler Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti MYK’sı toplandı. AK Parti Konferans Salonu'ndaki toplantı saat 15.10'da başladı.

Gözler AK Parti'de MYK'ya çevrildi

Diğer yandan MYK toplantısıyla ilgili parti kulislerinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. İddiaya göre, AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK) 31 Mart seçimleri itibariyle değişim beklentilerini de masaya yatıracak. İç muhasebe yapılacağı da yine yansıyan bilgiler arasında. Kulislerde ‘2'si büyükşehir olmak üzere 5 il başkanının değişmesi planlanıyor’ iddiası da var. 

MYK'nın Kayserili ismi

AK Parti MYK'sında Kayserili isim eski Bakan ve Milletvekili Mustafa Elitaş da yer alıyor. Elitaş, partide Genel Başkanvekili olarak görev yapıyor. Toplantıda alınacak kararların ve partideki değişim beklentilerinin nasıl sonuçlanacağı da merak ediliyor. 

AK Parti Kayseri İl Başkanı değişiyor mu?

AK Parti Kayseri yinetiminde değişim olacak mı?

Yine yansıyan bilgiye göre en fazla oy kaybının yaşandığı illerde yönetimler değişebilir. Bu kapsamda AK Parti’nin en fazla oy kaybı yaşadığı iller arasında Kayseri’de var. Kayseri’de de bu kapsamda Fatih Üzüm Başkanlığındaki il yönetiminde bir değişikliğin olup, olmayacağı merak konusu oldu. AK Parti genel seçimlerin ardından Kayseri'de önceki seçime göre bakıldığında son yerel seçimlerde de yüzde 24.78 oranında oy kaybetti. 

AK Parti Kayseri İl Başkanı değişiyor mu?

Üzüm geçtiğimiz yıl il başkanı olarak görevlendirilmişti

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı görevini ilk önce vekaleten yürüten Fatih Üzüm, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Ankara'da yapılan İl Başkanları Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanı olarak görevlendirilmiş ve görevlendirme yazısını teslim almıştı. Üzüm'ün 'değişim' iddiaları sonrasında partideki geleceği merak konusu oldu.