AK Parti'de kimler Genel Merkez'e davet edildi?

AK Parti'de ekim ayında başlayacak kongre süreci için hazırlıklar sürüyor. Parti içinde kimin yeniden aday gösterileceği kimin gösterilmeyeceği merak konusu olurken, Tomarza ilçesinden 3 isim Ankara'ya çağırıldı.

AK Parti'de kimler Genel Merkez'e davet edildi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de kongre sürecine yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Ekim ayında başlayacak kongre süresinin kasım ayı içerisinde tamamlanması bekleniyor.  Kayseri’de ilçe kongrelerine yönelik dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. 

Partide değişim beklentilerinin olduğu, partide aday olmayacak ya da yeniden aday gösterilmeyecek isimlerin de belli olduğu öğrenildi. Bu çerçevede ilçe başkanları ile görüşen AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm’ün paylaşımları dikkat çekmişti. 

Kayseri'den 3 isim genel merkeze davet edildi

Hangi ilçe başkanları yeniden aday gösterilmeyecek? 

Felahiye, Özvatan, Akkışla, Tomarza, Hacılar ve Yeşilhisar ilçe Başkanları ile bir araya gelen Üzüm’ün görüşmelerle ilgili olarak “Göreve geldikleri günden bu zamana ilçelerine, davalarına, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgileri ve bağlılıkları ile birlikte çalışkan ve azimli bir çalışma ortaya koyarak bayrağımızı her daim ileriye taşıyan Felahiye İlçe Başkanımız Halit Abul'a,  Özvatan İlçe Başkanımız Erkan Bulut’a, Akkışla İlçe Başkanımız Özgür Özuzun’a, Tomarza İlçe Başkanımız Erhan Şahin'e, Hacılar İlçe Başkanımız Ahmet Övüç'e davamız ve teşkilatlarımız adına sergiledikleri gayretlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bundan sonra da yol arkadaşlığımız ilelebet devam edecektir. Bizler birlikte güçlüyüz, hep birlikte varız.” açıklamalarında bulunmuştu. 

Kayseri'den 3 isim genel merkeze davet edildi

Tomarza’da Başkan kim olacak?

Üzüm açıklamalarıyla birlikte Tomarza mevcut Başkan Erhan Şahin’in aday olmayacağı kesinleşti. Şahin’in yerine kimin oturacağı merakla takip edilirken adaylık için adı geçen isimler belli oldu. Başkanlık yarışında Turgut Koç, İsmail Karabulut ve Ali Özcan Ak Parti Genel Merkeze mülakat için davet edildi. Yapılan mülakat sonunda Tomarza’da yeni başkan belirlenmiş olacaktır.

AK Parti'de kimler Genel Merkez'e davet edildi?