1748 kişiyi dolandıran 88 şüpheli yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Kayseri'nin de bulunduğu 19 ilde yapılan 'Düğüm 1' operasyonlarında 1748 kişiyi dolandıran 88 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

1748 kişiyi dolandıran 88 şüpheli yakalandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin, Kahramanmaraş, Erzurum, Samsun, Nevşehir ve Balıkesir merkezli Kayseri, Hatay, Denizli, Adana, Siirt, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Batman, İzmir, İstanbul, Muğla ve Manisa’da  gerçekleştirilen “Düğüm-1” hakkında sosyal medyadan bilgi paylaştı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Asayiş Şube Müdürlüklerince gerçekleştirilen operasyonlar 1748 vatandaşı dolandıran 88 şüphelinin yakalandığını belirten Yerlikaya, ‘Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Halkımızı çeşitli yöntemlerle dolandıranların enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız…’ dedi. 

Bakan Yerlikaya, yapılan operasyonlarda; 10 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, çok sayıda bilgisayar, telefon, sim kart ve taşınabilir bellek ile çok miktarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildiği bilgisini de kamuoyu ile paylaştı.